Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2016 19:52 - Времето на послушните измамници
Автор: pseudovillage Категория: Политика   
Прочетен: 489 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Втората световна война била етап от пътя към световно господство на тайния елит, който ръководи всичко на планетата. Нали прочутият равин Феликс Менделсън, един от ционистките главатари, някога заявил:

„Втората световна война се води за опазване основите на юдаизма.“[ “Statement” by Rabbi Felix Mendelssohn, Temple Beth Israel, “Chicago Sentinel”, Chicago, IL, October 8, 1942 г., цитат в израелска медия от online: http://israelect.com/reference/WillieMartin/My%20Thoughts%20[A].
htm
]

А в дневниците си военновременният министър на отбраната на САЩ Джеймс Форестал излага исторически епизод с участието на бащата на покойния президент Кенеди – Джоузеф. Той си спомнял времето, прекарано от него като посланик на страната си в Англия. В онези дни, при една среща с тогавашния британски премиер Невил Чембърлейн, последният го осведомил:

„Америка и евреите по света натикаха Англия във войната.“[James Forrestal – “The Forrestal Diaries”, Viking Press, New York, NY, 1951 г., стp. 122.]

Гледам, слушам и чета как западняците се оказват доведени до познатата ми тукашна духовна и нравствена нищета. Преди време разказах как в репортаж по една от техните телевизии чух нещо, което ме накара да настръхна. Не от ужас за себе си. А от съзнанието, че комунизмът и униформеното мислене, което той налага, са завладели почти целия човешки род.

Провеждаха анкета относно всеобщите подслушвания на невинни граждани на САЩ и други западни страни. Минувачите вдигаха рамене: Какво от това? Не върша нищо лошо, затова не се притеснявам, задето ме следят и подслушват?!

Така реагираше туземното ни население, което другарите превърнаха в овце. Идиотите не искаха да чуят за комунистическата концлагерна България. И казваха: „За да попадне някой там, значи е имало защо!“

До ден днешен нищо не се е променило, не е помръднало ни на йота. Само малцина все още приказват и пишат, без да ги арестуват. Засега…

Масите у нас и по света даже не са и чували за германския протестантски богослов Емил Густав Фридрих Мартин Нимьолер, прекарал четири лазарника в нацистките концлагери Заксенхаузен и Дахау. Нарекли го „личния затворник на Хитлер“. Той разказал как мълчал, когато гестаповците прибирали едни, втори, трети… Бил безразличен – нямал нищо общо с тях.

“Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte” – „Когато дойдоха за мен, вече нямаше кой да протестира“ – споделил пасторът.

Онези, които имат представа от звучащата като предупреждение негова изповед, постоянно биват мамени. Умишлено и разбира се – лъжливо, ционистите приписаха на Мартин Нимьолер ненаписаните и неизричаните от него изречения:

„Когато дойдоха за евреите, аз мълчах. Не бях евреин.“[Martin Niemцller – “So hat Niemцller es geschrieben. Es wurde sehr hдufig abgewandelt”, Martin Niemцller Stiftung, местоположение не е посочено, Artikel vom 22. 9. 2005 г., online: http://www.martin-niemoeller-stiftung.de/4/daszitat/a31]

Обаче скриха, че далеч преди нацистите, болшевиките, чието ръководство било съставено изключително от евреи, подложили народите на Руската империя – най-вече християните, на непознато по мащабите си преследване – избиване, хвърляне в каторги, изселване, лишаване от имущество…

Нещо повече, пастор Нимьолер е обвиняван в… „антисемитизъм“! Толкова години оттогава, а няма кой да разсее инсинуациите на Интернационала и на неговите пропагандисти…

Ето колко простичко се раждат манипулациите. Те биват предавани от медия на медия; сетне – от уста на уста, докато изречени сто пъти, се превърнат в… „истина“! Точно както Ленин е формулирал това, заимствайки го от римска максима:

„Една лъжа, повтаряна достатъчно често, става истина.“

Даже тази измама беше тиражирана толкова дълго и милиони пъти, за да се превърне в друга „истина“. Когото и да попитате, ще ви „разясни“, че горният цитат принадлежи на нациста д-р Йозеф Гьобелс, впрочем – четвърт евреин, носещ името на евреин, близък приятел на родителите му.

Тъй като добре познавал и Сталин, и Хитлер, Лев Троцки твърдял, че Сталин е страхливец.

„Съюзът с Хитлер беше продиктуван от страха – пред Хитлер и пред народа.

Хитлер създаде своя собствена програма. Какво място заемат „идеите“ на Хитлер в историята на човечеството, това е друг въпрос. Пътят на Сталин е друг. Идеите на Ленин създадоха комунистическата партия. Тази партия завоюва властта. Апаратът на тази партия съсредоточи властта в свои ръце.

Гледам фотографска снимка, на която Сталин и Рибентроп си стискат ръцете. На лицето на Рибентроп има повече увереност. Зад усмивката на лицето на Сталин се крие неувереност и объркване на провинциалист, който не знае чужди езици и се губи при стълкновение с хора, на които не може да заповядва, които не се боят от него.“[Леон Троцкий – „Сталин“ в: Ян Грей – Сталин. Личность в истории“; Лев Троцкий – „Сталин“, Издательство „ИнтерДайджест“, Москва, 1995 г. , стр. 358.]

Троцки сравнявал сталинизма с бонапартизма. Британският сталинизъм – тачеризмът, роди „новата левица“ – крайната лейбъристка десница, начело с Тони Блеър. А американският – рейгъномиката – социаллиберализма на демократите, предвождани от Бил Клинтън.

Ако следваме политико-философската линия на Лейба Давидович Бронщейн, неминуемо ще стигнем до извода: бонапартизмът е гнездото, в което се излюпва левичарската хаотичност. След нея настъпва стопанско боксуване, нищоправене и разруха.

От доста време наблюдаваме залеза на двете последни засега световни империи. Неговите основи бяха излети по времето Тачър и Рейгън – най-комунистическите ръководители на Запад и най-верните слуги на клана Ротшилд.

Исус Христос – дошъл на земята с мисията да разкрие истинския лик на расистката юдейска религия. Той никога не е произнесъл: „Не убивай!“ Обратното, честно и с дойстойнство заявил:

Не очаквайте, че съм дошъл да донеса мир на земята. Не съм дошъл, за да донеса мир, а меч. Защото дойдох да настроя мъжа срещу баща му, и дъщеря против нейната майка, а снаха срещу свекърва й. И членовете на собственото му семейство ще бъдат врагове на човека.

Който обича своя баща или майка си повече от мен, не ме заслужава; който обича син или дъщеря повече от мен, не е достоен за мен.

И който не вземе кръста си и не ме последва, не ме заслужава.

Онзи, който е загрижен за живота си, ще го загуби; а този, който загуби своя живот заради мен, ще го намери.“[„Евангелие от Матей“, гл. 10, ст. 28-29, 32-39. Всички преводи на Евангелските текстове са направени от оригинала на арамейски, дело на д-р Джордж Ламза.]

Докато юдейският елит – фарисеите, ви внушават заповедта на сатаната – Яхве-Йехова: „Не убивай!“ Като ви спестяват обаче, че тя се отнася само за евреите. Не важи за останалите – гоите.

Затова, без да изпитват ни най-малка милост, с лека ръка и дори с облекчение от съзнанието за изпълнен дълг, евреите изтриха от лицето на земята десетки милиони невинни неевреи, предимно християни. Само защото не бяха евреи! Успяха.

Тези дни излязоха статистически данни, разкриващи, че „нерелигиозните хора превишават като брой християните в Англия и Уелс“. В синагогата на сатаната ликуват.

Все по-често звучат тревожни гласове, че нахлузват униформа върху света. Естествено, заглушават ги. Отдавана е настъпила ерата на унифицираното мислене. Което е характерен белег на комунизма – еднаквостта във всичко. Но преди всичко в сферата на идеите.

„Всеки, който все още смята, че Британия е меритокрация, трябва да се е заблудил“ – отбеляза преди няма и два месеца лондонски политолог. Меритокрация означава власт на знаещите и можещите. Нейната философия е, че не партийци – част от масата – а личности, трябва да бъдат издигани в управлението на всяка структура. Техният подбор да не се основава на минало, връзки или на преданост, а на таланта и способностите им, доказани в практиката. Уви…

Както посочи уважаваният от мен Саймън Дженкинс, изтикват напред и нагоре безличия с претенции, като Джордж Осборн. Той го оприличава на „римски император, задоволил всички свои мании, капризи и и прищевки“.

„Джордж Осборн е монарх от политическата долинка. От своята финансова цитадела той командва всичко, което вижда. Онези, към които е благосклонен, просперират. Другите, които го дразнят, умират… Миналата година той се похвали с „бюджет, който извежда Британия с още една голяма крачка по пътя от стягане на коланите към напредък“. Тази година, при все по-увеличаващия се брой орязани прогнози, нито една негова дума не струва и пени.“

„Десният“ Осборн взе да обещава повече социални плащания. Да не сме в психиатрия? Човек може да квалифицира Джордж Осборн, бивш Гидеън, главния наместник на Ротшилдови в консервативното правителство на Нейно величество, като майстор на оригамията. Не знаете какво е това? Умение да се прегъва хартия по начин, чрез който да се постига изобразяването на фигури. Свързват го с Япония. На езика на залязващата островна империя „ори“ означава „сгъвам“, а „гами“ – „хартия“.

Времето на послушните измамници

Джордж Осборн е ловък оригамист. Тъй чевръст, че ако беше жив Тато, щеше да съжалява, че не може да го вземе под крилцето си в качеството на финансов министър и глава на Комитета по планиране. В тези соцоргани сръчно извращаваха истината, превръщайки цацата в кит. „Цаца, цаца, ама риба“ – казваше един от героите на тукашна кинокомедия, която ръководителите на народната ни демокрация бяха забранили за прожектиране. Днес наследниците им дърпат конците на оригамистите. Б.Б., Цецка, Цецко, Менда (Господи, какво име!) и Горанчето са не по-малко успешни от Гидеън Оливър – пардон – Джордж, сина на сър Питър, 17-и баронет Осборн.

В биографиите му не ще откриете и дума за някаква негова религиозна принадлежност – кръстен, обрязан, или… В замяна, можете да узнаете, че след като – сещате ли се по заповед от кого и защо – се обучавал цял семестър в Северна Каролина, един от щатите на републиката, поразила британската монархия, той се върнал и заработил в „десните“ всекидневници „The Times” и „The Daily Telegraph”. Нима именно първият, флагманът на британския консерватизъм, не послужи на Нат Ротшилд, за да атакува, превземе, подчини и дресира цялото ръководство на торите, което понастоящем ръководи Великобритания? Абордаж, на който „левицата“ – лейбъристите, подчинените на същата династия социалисти, не дръзна да предприеме!

Да, наистина, по комунизма им ще ги познаете. Централизация – това е мотото на хибрида между антихристиянската идеология на илюминатите на Адам Вайсхаупт и парите на евреите Ротшилдови. Неговата програма е озаглавена „Манифест на комунистическата партия“. Крайната му цел – пълният триумф на централизма, изразяващ се в единно световно правителство под контрола на невидим дотогава наднационален елит. Дали ще наречете това интернационализъм, нов световен ред или глобализъм, е все едно.

Кой от местните ни политици не е оригамист?

Как живеете? Добре, или се шегувате? Защо не по-добре от вчера?

Откъде идват парите на държавата? Някой изобщо интересува ли се от това? Или райкийца пий, мезе нагъвай…

Не сте ли наясно, че Чалгария е затънала в кредити, които няма как да бъдат върнати? Но главната ни видима туземна оригамистка – Тиквонка, се перчи като циганче на сватба. Реже лентички на магистрали, които две-три седмици – най-късно толкова месеца след тържественото им откриване – пропадат, преасфалтират ги, оказват се сбъркани по проект!… А тя показва внучето си – следващото чааве, което може изобщо да не се научи да чете. Тя, „милата“, след дълга борба със страниците, поне се е справила с „Винету“. Малко ли е?

Имахме друго подобно чудо. Наричаха го Тато – учителят на Тиквонка. В неговия правешки край – Замфиркьов – циганското за Живков. Натрапиха ни неговата епигонка. Или сами си я натресохме… Но на кого му пука?

Откъде започнах, къде свършвам? Все там, от и в една и съща точка.

Точно така – чалга е. Населението се кефи на конкурси, залага на лотарии, изпада в „национална“ еуфория от юбилейни мачове, прехласва се по всевъзможни кичозни показности, коя от коя по-пошла. Животът преминава край него, като френския влак „Мистрал“.

На Запад все още е по-различно. Може би, понеже никога не ги е стъпквал подкованият със стомана ботуш на комунизма. Тук той дойде от СССР. Но за неговия триумф се погрижи западният финансово-промешлен елит.

В началото на 1990 г. пръв използвах перифразата „пир по време на демокрация“. Сетне тя „намери много“ други „автори“.

Съвсем неотдавна, в условията на процъфтяваща бедност и безизходица, когато дори опитът за държава върви към тотален упадък, комунистите бяха свикани на поредния си симпозиум – 50-годишнината на другаря Сергей Дмитриевич Станишев.

Товарищи Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Живков – бащици – каква гордост за Номенклатурия!

По съвпадение или по болшевишка традиция, този пир на алчно червените фашисти по време на демокрация пак беше проведен в някогашния „буржоазен“ ресторант „България“ на столичния булевард „Руски“ – за истинските софиянци – „Цар Освободител“ или просто „Царя“.

Участниците представляваха смесена компания. Вече никой не се прикрива. Публично се прегръщат „червени дяволи“ и „сини шамани“, бесепари и седерасти, царски болшевики и милиционерски гербери, ченгета с пагони и техни „демократични“ доносници, всевъзможни комунистически гнусавци от всички политически разцветки.

За мой ужас, това не впечатлява никого. Намират го за нормално. Докато села и градове се давят в пороите на изоставената, занемарена социалистическа инфраструктура, резултат от болшевишкото безумие и безхаберие.

Съпричастността отсъства, няма я. Взаимопомощта – съвсем. Останали са нейде в нравствения килер на миналото – забравени и непотребни никому.

Сега в Номенклатурия е чалга. Пеят, танцуват, веселят се.

Гледайте тукашните пиршества по време на „народна“ демокрация и остатъчните опити за човешко поведение на Запад:

www.youtube.com/watch


Тук отдавна няма не гара, а спирка. Свръхскоростните експреси на напредъка никога повече не ще спрат в Номенклатурия.

Дали отколе туземната мечта не е била „почешеш ли се най-на еднъжки, пари да падат наместо въшки“?

Загледайте се в децата си. Вижте абитуриентите. Огледайте се около вас – в колегите и комшиите, които може и да не познавате. Погледнете как изглеждат минувачите по улиците. Това ли е България?

Или:

„И смяташ, мислиш, до чалготеката. Там, колко щеш, на корем пий, че то поглеж!

Дий, воле, дий. Дий, краста, дий!“

image


Какви безмозъчни изроди е раждала и все така произвежда БКП – майка престъпна и просташка/юнашка.

Нацията отдавна не съществува. Комунистите-интернационалисти никога не са били част от нея. Срам за остатъчните българи е наличието сред нас на дегенерати, куки нещатни сътрудници новото поколение пета колона, продължаващи делото на дедите и отците си да служат на нелегалната ДС. 

Комунстите ограбили успешно държавата - т.е. населението и имат една заветна мечта тази кражба да се забрави, дори ако трябва да направят всеки българин сътрудник на службите.
Интернационалното издигане на комунистическите престъпници и на техните наследници с не по-малки лични криминални досиета ли е „повелята на деня“, както се изразяваха компартийните секретари?

Погледнете се. Чуйте се. Не, действително не сте народ, а мърша. Хора, които не са в състояние да разберат и възприемат нищо. А също така нищо не щат да вършат. Сбирщина от страхливци и крадливи шайки – опърпана, озлобена, разядена отвътре от омраза и безсилие разпасана команда – това представлявате. Яростта ви не е насочена, към причинителите на трагедията, а към ближните.

Например през комунизма на човек се падаха по 5 нещатни сътрудника а днес в Стара Загора вече бройката най вероятно е 10. Млади дегенератчета заместиха старите куки на които така и не публкуваха досиетата.

„Ние ще служим на Политбюро, но не можем официално, ще искаме разрешение от прокурора, съдията…Дайте си ясна оценка. На 15 януари [1990 г.]… ние вече не сме управляваща партия, запомнете го това!“ - юдейчето Любен Гоцев

Така бившата ДС мина в нелегалност, но не съвсем, начело на банките са бивши нейни слжители, в неините редици са почти всички държавни служители от съд, прокуратура, данъчно, общини. Легалните партии се създават и свалят точно от тази юрганизирана престъпна група, със съдействието на юдейски съветници. като се оставят свободно да крадат, но тези кражби се оформят в компромати- минали срамни дела - с които ги контролират. Към тази мафия е включен едрия крадлив червен бизнес, който пък се контролира от юдейската ДС,... за да не кривне от пътя, чрез собствените му служители и банковият кагал. 

Групите/гоите за контролирано потребление, включващи всички партийни агитки и електорат, държавни служители, и фирми които си плащат рекет също са създадени от ДС по законите на Талмуда за кошерни легиони. Разполагаща с информация от банки, данъчно и полиция, тази мафия извършва обири, телефонни измами, източване на ДДС, и може да фалира всеки бизнес, вкл"ючително да го краде чрез внедрени в него служители дегенерати.

Съдебната ни власт е превърната в бюро за издаване на удостоверения за доказано невинни политици и мафиоти.

Народът, отучил се да мисли и да работи, беше превърнат в стадо. И обича пастирите си. Ала вече не е нужен и на тях.

Стадото не желае свобода. Оглавникът му допада. Харесва своите поробители и им вярва. Затова не спира да се заяжда с онези, които изнасят истината:

„До кога с тази Държавна сигурност? Аман! Пак комунистите ли са ви виновни?“

Налице е качествената промяна в структурата на тукашното население. Да не се лъжем – доста повече от половината нашенци са тотално увредени от маркс-енгелсовия материализъм, при който „битието определя съзнанието“. Това е вид талмудизъм с характерните за него претенции за всичко тук и сега – философията на егоизма и алчността.

image

Национален младежки форум: Председателят на Национален Младежки Форум, Александър Иванов, поздрави и пожела ползотворна работа на 7-мата Национална конференция на нашата организация член - Младежко Движение за права и свободи


image
Национален младежки форум:Младежко включване - Младежко овластяване от Сорос на новите сътрудници към ДС, пета колона.

image

Национален младежки форум с куката Tenyo Atanasov в Plovdiv, Bulgaria.


www.facebook.com/NationalYouthForumBulgaria/

Млади твари да плещят глупости за някаква„съдебна реформа“ и за тем подобни безсмислици. Идиоти, произведени от идиоти. Идиоти по наследство. Идиотска сган, хваната от кол и въже. Мерзка паплач, която няма как да разумее, че прогнилата система на шуробаджанашкия терористичен милиционер-социализъм не е докосната. А тя причини катастрофата, до която сме докарани. Че първо тази порочна, проядена, разлагаща се система трябва да бъде срината. И да начене градеж на истинска държава – със здрави законови темели, посветена на хората, а не на шепа безмозъчни и безмилостни развратници.

image
        
Бат Венци, с очилцата на банкет на нещатни сътрудници от нелегалната ДС по случай Тодоров ден.


Ето един пример: две куки, сътрудници на нелегалната ДС, бат Тенко и бат Венци крали приятеля си по-малко но редовно в продължение на години, накрая по нареждане на шефовете си му крадат инструменти за около 2000лв. след това пускат жалба в полицията че приятелят им откраднал от тях раница и скейтборд. На същият техен приятел още като малък службите внедряват приятелче рожба на полицейски клан. Отиват на море заедно при бабата и дегенератчето е хванато да търси точно в гардероба където е нотариалния акт на апартамента. Та това третото дегенератче - Галинчо - се оказва познат на тези нови внедрени от службите приятелчета. Естествено тука има и атака и срещу родителите- гои - на младежа.

image

ДС спазва законите на Талмуда и се е управлявала както през комунизма така и до днес от юдеи - евреи от смесени бракове. Естествено не всички крипто-евреи са куки на ДС но всички са в кибуца. Службите се ръководят от подставени от еврейското лоби лица с минали срамни дела, пионки манипулирани от еврейският синдикат " Тора Ностра". Основна цел е фалит на гойският бизнес, бизнес-кибуцизъм, изкупуване на българската земя, кошерни легиони от гои за целенасочено пазарене или кражби и атаки срещу бизнес обекти на шикши.   

"Знаменитият рабби" Бахай казва : Животът на гоя е в твоите ръце , о иудеино , а толкоз повече ти принадлежи златото му “

В съчиненията на Янсена са приведени данни , които доказват , че евреи са вземали 300 , 400 и дори 600 процента в година. Покрай лихварството Талмудът предписва на евреите да употребяват по отношение към неевреите всички способи на измама и кражба , например : гоят изгубил някой предмет или кесия , евреинът го намерил и той не трябва да го възвръща на гоя , защото е писано : “ Запрещава се да се повръща на гоя туй , що е изгубил ; този , който повърне на гоя , що е изгубил , няма да намери милост от Бога “/Тракт. Sampelrin , fol. 76 b. /. Раби Раши разсъждава : “ Да възвърнем на гоя туй , що е изгубил , това значи да сравним нечестивия с израилтянина , а това е грешно “/ Пак там ./. “Който възвръща на неуидей изгубена вещ , прави грях , защото съдействува за могъществото на нечестивия “/Sak. Chaz hlieh Cez./. , казва рабби Маймонид . Рабби Жерухан прибавя : “ Ако гоят има свидетелство , което доказва , че той е дал на заем пари на евреин и ако гоят изгуби това свидетелство , то евреинът който го намери , не трябва да го възвръща на гоя , защото задължението на неговия брат е изгубило силата си в тоя момент , когато го е намерил . Ако пък евреинът , който е намерил полица , би пожелал да я възвърне на гоя , то неговият брат трябва да му запрети да направи това , казвайки : “ Ако ти желаеш да светиш името на Бога , то не прави това “ / Nethih , IV./. Този съвет напълно се съгласува с морала на Талмуда , защото гоят по Талмуда няма право на собственост , която принадлежи само на едните евреи. Евреинът , който заема пари от гоя получава само туй , що му принадлежи .Същите правила се преподават от Талмуда и за търговията : “ Позволено е , казва Талмудът , да вземете проценти от гоя , а също и да го измамвате при продажба на някоя вещ , но ако продавате нещо на ближния си , т.е. на евреин , ако купувате нещо от него , то не трябва да го измамвате”/Тракт. Baba Mesia, fol.61 a./. Рабби Мойсей ясно казва : “ Ако гоят , като се разплаща , се излъже в сметката на парите , нека каже : “Аз нищо не зная “. Но аз не съветвам да вкарате гоя в грешка , защото той може да направи тая грешка с намерение да изпита евреина. След това става понятно туй , що е писал рабби Бренц : “ Ако евреи са пътешествували в продължение на цяла седмица и са лъгали християните на дясно и на ляво , то нека те се съберат в събота и въздадат слава на Бога , казвайки : “ Трябва да се изтръгне сърцето от гоите и да се убие най-добрия християнин”/Ludenbalg , 21./. Евреите по правилата на Талмуда , трябва да се ползуват от държавните закони тъй , щото да извличат от тях само придобивка за своя народ . В това отношение Талмудът се изразява много ясно : “Ако евреин има да се съди с неевреин , то вие трябва да съдействувате в това , щото вашият брат да спечели делото , и трябва да кажете на иноплеменника : “ Тъй желае нашият закон “ . Ако законите на страната са благоприятни за евреите , то вие трябва също да съдействувате в това , щото вашият брат да спечели делото , и трябва да кажете на иноплеменника : “ Това изисква вашият закон”. Но ако се не представи ни тоя , ни другия случай , то трябва да омотаете иноплеменника с разни интриги тъй , че евреинът да спечели делото”/Тракт. Baba Kamma , fol.113 a./. Рабби Акиба , комуто принадлежи това правило , прибавя , че при това дело , трябва да бъдем предпазливи и да действуваме тъй , че евреите да не бъдат дискредитирани. .I I .Същото различие между иудеинът – човек и гоинът-животно , което дава право на евреина да се разпорежда с имота на гоя , дава му също право за жинота и смъртта над последния/ т.е. гоя/


image


ДС не се е разтурвало а мина в нелегалност и продължи да работи по схемите на Талмуда. От внедряване на жени, до сценки с цел създаване на минали срамни дела, даже и да не си крадец ще ти сътворят компромат, ако й да трябва, както през комунизма да ти пъхнат нещо в джоба.

Твърдят, че Джордж Оруел отдавна е произнесъл присъда над такива безформени маси, каквото е туземното население след социализЪма:
„Хора, които избират корумпирани политици, мошеници, крадци и предатели, не са жертви, а съучастници в престъпление.“
Тукашната система е напълно грохнала и провалена. Алчността и корупцията са навсякъде. Ефикасна промяна е невъзможна без нейния пълен и окончателен демонтаж. Той включва задържането на онези, които я крепят и олицетворяват – най-малко 300 000 души – и тяхното изправяне пред извънредни съдилища – трибунали с бърза процедура. Както и разкриването на каторги. Иде реч за прослойката, която от години паразитира върху българската снага. Мерките следва да засегнат и нейните най-близки и предани слуги.
Всички те не са човеци, а още по-малко – българи. Ако успеят да се превъзпитат чрез труд, ще ги приемем обратно. За разлика от тях и предците им, които съставяха досиета на „засегнатите от мероприятията на наародната власт“. И тези папки от милиционерските архиви следваха не само тях и децата им, а даже техните внуци. Често те бяха пълни с клевети и небивалици.

http://diagnosa.net


Ционистки Протоколи-3 

По отношение на това, че те посягат на вашия живот: направете вашите синове лекари и аптекари, така че те да могат да отнемат живота на християните.

image


Евреите са се постарали да придадат на своите общини обществено безопасен вид, но в действителност те са тайни организации,които упражняват деспотична власт в/у своите членове. Изтъкнатият евреин Яков Злександрович Брафман пише в книгата си "книга на кагала"" че евреинът като личност принадлежи изцяло на еврейската община.Той има по малко свободи от когото и да е било друг на света;положил е страшни клетви и е обещал да пази всички тайни на своето братство. И това казва автора се случва от18век. насам.

Евреинът не е свободен да си избере професия, а трябва да се подчини относно мястото и естеството,където ще я упражнява. Ако иска да се намеси в политическа партия или религиозна дейност е длъжен да поиска разрешение. Тайната организация на садукеите, която според еврейско схващане подържаше духовенството, бе прогонена от храма след разрушаването му(както и на Йерусалим) от римляните през 70 - те г.пр.Хр. Фарисеите победиха садукеите и станаха лидери на световното еврейство. 
Те законно отмениха духовенството като решиха ,че всеки еври е духовник сам на себе си. Въпреки това на левитите и на коханимите им се разреши да четат Тората и книгите на пророците. Но когато отсъства кохен или левит четенето може да се извърши от друг. Следователно съвременото еврейство е продължение на фарисейството ,което отрежда на равините на роля на духовници,а на деспотични лидери на разпръснатата по цял свят еврейска мафия. Равините ръководят общините си във всички направления.

Еврейската пропаганда представя равина като духовник за да създаде впечатлението,че той лидерът на еврейската мафия,е безобиден и заслужава почести,цветя, букети и венци,които правителствата дават в името на религиозната свобода. 

За еврите синагогата има три значения:

Първото означава "събиране", т.е. основна организационна клетка на еврейската мафия - Тора Ностра.

Второто значение e "Голяма синагога" среща по къщи на една или повече синагоги ,наричащи се братства, според наредбите на таканота или на нелегалните от общините.
Архивите на явната община се намират там.

И накрая еврейството в своята цялост се нарича "синагога". Като деспотичен лидер на еврейската община равинът извършва обреди дава религиозни нареждания, но и решава въпроси от политически военен и друг интерес. Съществуват и равини-левити специализирани в отвличания, тероризъм и революции, както Маркс и равина Акиба, който тайно организирал и водил третата голяма революция на еврите срещу Римската империя(130 г. пр.Хр.).Той направлявал въстанието като издигнал лозунга за свобода на народите живеещи под власта на Рим. След като революцията временно победила изклали много римски граждани подчинявайки се на наредбите на Бог си. Римският император Адриан, който познавал еврейската политика, а именно навика им да се преструват, че стават членове на обществото в което нахлуват, дал следната заповед на легионите си:"Дори да се закълнат че ще станат добри римски граждани и че обожават Зевс - избийте ги, ако не искате да завладеят и унищожат Рим с тайните и подли средства които употребяват". Акиба и други равини били разпънати на кръст,защото били виновни за избиването на стотици хиляди мъже жени и деца. Скоро след това Адриан бива отровен а неговият наследник Антоний Пий отменил законите му. По голямата част от талмуда е писана от Акиба, сатанинскят равин представил Талмуда като резюме на откровенията, дадени от израелският бог на Моше. Както твърдят фанатичните талмудисти, нищо по важно от това не е писано в Библията. Фарисеите или членовете на кагала, кехила планират проникването на еврите в различни политически партии от краина левица до крайна десница, а също така и във всички институции и организации на нацията в която са нахлули. Останалите евреи са длъжни да се подчинят.

Евреин може да получи нареждане да стане приятел с някой езичник,но преди това той дава клетва че ще го предаде ако ако висшите интереси на еврейската нация изискват това. Ако не го изпълни ще бъде отровен. Губернатори- Гои дали постове на евреи за благодарност им се нанасят вреди или биват унищожени. Наказанията от висшият съвет или от Бет Дина на евреите които разкриват тайни са следните: 

1.Всеки влизащ в редовете на еврейството евреин подписва в синагогата на която ще стане член,на 13 и 17 г. възраст бели листи, облигации и документи за дългове, които равинът може да попълни и използва срещу младежа. Всяка десета година всеки евреин трябва да подпише нови бели листа,облигации и дългове, и да повтори отново клетвите. Същевременно отрича всички клетви които е положил или ще положи пред някой езичник. По този начин когато еврейчето не изпълни заповедите на тайният мухамад (административен съд на братството) имуществото му се конфискува. Преследваният от сънародниците си, не може да се спаси с прехвърляне на имущество на роднини защото и те са подписали бели листи и облигации. Един негодуващ еври заявил"Тежко нещо е човек да е евреин!". 

2. При православното еврейство, еврейките биват задължавани да ходят в"киба" или ОБРЕДНА БАНЯ, АКО НЕ СТОРИ ТОВА НАКАЗАНИЕТО Е ДА НЕ ВЛИЗА В ПОЛОВИ ОТНОШЕНИЯ С МЪЖА СИ, ПОНЕЖЕ Е НЕЧИСТА.

Равините използват този факт да накажат някой непокорен евреин, като забранят на жена му да влиза в кибата. Когато непокорният еври има и любовници принуждават и тях да го отблъскват. 

3.При по маловажни случаи се налагат само големи глоби 

4. В случаи на постояно неподчинение или ако приеме съзнателно езическа религия, прокурорът на Бет Дин отсъжда смъртно наказание чрез отравяне.Тайният прокурор крепи власта си на тайна полиция, която следи дейноста на всеки еври. На нея бива предаван всеки които не се подчинява. Децата предават родителите си и родителите вършат същото с децата си, съпругите предават съпрузите си. 

Към Бет Дина във всяка община има лекари и зъболекари, едните прикриват престъплението като казват, че причината е инфаркт а другите се използват когато отравянето не е спешно...

...(изчакват да го заболи зъб). 

image


Всички тези мерки/Циганското Meшере има същата схема, и се командва от Бат Дина, като родствено племе/ са били достатъчна причина да пребъде еврейството през вековете,въпреки че е извършило толкова насилия против другите народи.

Еврейската община в деспотично общество 2



 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pseudovillage
Категория: Политика
Прочетен: 9615
Постинги: 10
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031